Deel deze pagina via:

Kleding informatie

Clubkleding nieuwe leden:
Als je lid bent geworden van PRC Delta en je hebt een KNWU licentie aangevraagd of je wordt alleen basislid (in combinatie volledig lidmaatschap) van de vereniging moet je een kledingpakket kopen.

Na betaling van je lidmaatschap kan je in de webshop een kleding pakket aanschaffen.


Basis pakket:
Ieder lid dient tenminste 1 korte broek, kort shirt en jack lange mouw (all season )te hebben. Let op: als je op zondag een wedstrijd hebt en maandag moet trainen is een 2e set aan te raden! Overige kleding is naar eigen keus te bestellen via de website.

Bestellen en levertijden:
Vanaf 1 januari is de webshop weer geopend. Levering zal 4x per jaar zijn. Er geldt een levertijd van 6 weken vanaf het moment van de verwerking van de bestelling bij de kledingleverancier. Kleding kan alleen worden besteld via de website
https://www.biemmebenelux.com/product-category/PRC-Delta/


Voorraad:
De vereniging heeft zelf een kleine voorraad welke in principe voor nieuwe leden is en een evt. valpartij. Iedereen dient dus via de website te bestellen.


Dragen van het tenue:
Vanaf 1 januari 2019 dient elke renner in de nieuwe clubkleding van PRC Delta te trainen op ons parcours, tijdens (training)buitenritten en tijdens wedstrijden. Indien er tijdens de training niet in het tenue wordt aangetreden zal er 1 waarschuwing worden gegeven. Bij de volgende keer mag je niet deelnemen aan de training. De sponsoren betalen PRC Delta om op het shirt te mogen staan. Wij worden dan ook geacht om met naam van de sponsor te rijden en zullen hier dan ook gehoor aan geven. Wanneer je aan het wachten bent op een kledingstuk na een valpartij of bij andere vormen van overmacht moet er met het bestuur overlegd worden of het tijdelijk wordt toegestaan om tijdens trainingen met een ander tenue te trainen.(Val)schade:
De vereniging zal per 1-1-2019 in het geval van een beschadigd kledingstuk eenmalig € 25,00 bijdragen in de kosten voor de vervanging van het kledingstuk. Hier geldt dat armstukken, beenstukken en de handschoenen niet worden vergoedt. Tevens dient het oude kledingstuk ten alle tijden te worden ingeleverd.


Trainers:

Voor de trainers geldt dat deze 1 set in bruikleen krijgen, gedurende de tijd dat ze training geven. Indien het versleten is wordt dit opnieuw besteld.Wanneer een trainer het tenu draagt buiten de trainingen en er is schade, is de trainer zelf aansprakelijk voor de schade en kan geen aanspraak maken op de vergoeding van €25,00  


Heb je nog vragen over de kleding dan kan je een mail sturen aan kleding@prcdelta.nl