Leden Shop
Deel deze pagina via:

Kleding informatie

Clubkleding nieuwe leden:
Als je lid bent geworden van PRC Delta en je hebt een KNWU licentie aangevraagd of je wordt alleen basislid (in combinatie volledig lidmaatschap) van de vereniging moet je een kledingpakket kopen.

Na betaling van je lidmaatschap kan je in de webshop een kleding pakket aanschaffen.
Na ontvangst van je bestelling  maken wij een afspraak om de kleding te komen passen op de club.


Bij PRC Delta heeft u de keuze uit twee verschillende basis kledingpakketten. Daarnaast kunt u extra losse kleding bijbestellen in de webshop.

Het basis kleding pakket A bestaat uit de volgende onderdelen:
1 trui korte mouw
1 vest lange mouw transotex
1 raceproven koersbroek
1 paar beenstukken
1 paar armstukken

Het basis kleding pakket B bestaat uit de volgende onderdelen:

1 trui korte mouw
1 vest lange mouw transotex
1 raceproven koersbroek
1 raceproven langebroek

Pakket A en B kosten 125 euro per pakket.

Van de basis kleding pakketten hebben wij een aantal sets per maat op voorraad zodat nieuwe leden direct kunnen genieten van hun nieuwe kleding van PRC Delta.

PRC Delta kledingregels:
De sponsorkleding dient verplicht gedragen te worden tijdens trainingen en wedstrijden. Een deel van de kosten van de kleding wordt door de sponsoren betaald en ook leveren ze een bijdrage aan de club. Het is daarom belangrijk dat de sponsorkleding wordt gedragen.

Leden vanaf Amateurs/Sportklasse:
Bij aanvang van het lidmaatschap koopt u een kledingpakket voor de dan geldende prijs. Het kledingpakket wordt uw eigendom. Kleding kan niet worden geruild.
Per kalenderjaar kan eenmalig kledingstukken gewisseld worden indien men betrokken is bij een valpartij bij deelname aan een wedstrijd (dit geldt alleen voor kleding origineel bij de vereniging gekocht).

Leden tot en met Junioren:

Bij aanvang van het lidmaatschap koopt u een kledingpakket voor de dan geldende prijs. Het kledingpakket wordt uw eigendom. Kleding kan niet worden geruild.
Per kalenderjaar kan eenmalig kledingstukken gewisseld worden indien men betrokken is bij een valpartij bij deelname aan een wedstrijd of tijdens een training op het parcours.
(dit geld alleen voor kleding origineel bij de vereniging gekocht)

Extra kleding bestellen:
Het is 4 maal per jaar mogelijk om extra kleding te bestellen. Deze kleding wordt meestal op bestelling gemaakt en geleverd.
De bestelling kan worden gedaan in de webshop. De levertijd van op bestelling gemaakte kleding is 8 weken na het einde van de bestelperiode.


Kleding bestel periode :
2 januari tot 15 januari
1 april tot 15 april
1 juli tot 15 juli
1 oktober tot 15 oktober

Heb je nog vragen over de kleding dan kan je een mail sturen aan kleding@prcdelta.nl