Deel deze pagina via:

Basisleden

Renners die geen licentie aanvragen maar wel lid willen zijn van een verenining worden ondergebracht in de basisleden afdeling. Tot voor kort waren deze renners een beetje op zicht zelf aangewezen en konden ze op de club alleen mee doen met de dinsdagavondcompetitie en sinds vorig jaar ook de inlooptraining.
Vanaf dit jaar is de betrokkenheid met de club wat meer intensiever geworden. Zo zijn er 2 coordinatoren aangesteld, die nauw contact houden met deze groep renners en ze diverse mogelijkheden bieden om gezamelijk wat te ondernemen op diverse sportieve vlakken.

Zo is er sinds januari elke zondagochtend een gezamelijk trainingsronde waar bij er een rondje van ongeveer 80 kilometer gereden wordt.
Ook zullen de basisleden dit jaar mee doen met de competitie Ride like a pro.

Er wordt op het parcoers van PRC Delta ook een heus omnium gehouden , waar bij diverse onderdelen aan bod komen, zoals afvalkoers, criterium, ploegentijdrit en puntenkoers.

Een trip naar het buitenland staat op het programma, maar ook  gezamelijke cyclo tourtochten in nederland .
Ook het assisteren van de jeugd bij trainingstochten alsmede in andere evenementen zullen de basisleden hun opwachting maken.
Later op het jaar zal er ook een derny koers op het parcours gehouden worden.

Voor de wat meer snellere basisleden, zal de ZoMOCo en diverse funklasse wedstrijden op het programma staan.

Kortom een leuke uitdaging voor iedereen die wat meer wil dan in zijn eentje in de polder te fietsen.
Heb je intresse en of wil je meer weten, neem contact op met de coordinatoren van de basisleden door een mailtje te sturen naar basisleden@prcdelta.nl