Deel deze pagina via:

Toerafdeling

 

Wat?

Toertochten/duurritten die worden verzorgd door enkele ervaren wielrenners. De ritten zullen verreden worden op een tempo tussen de 25 en 32 km/u (afhangend van het niveau van de groep). Het principe samen uit/samen thuis staat centraal deze avond. De routes zullen iedere week variëren en ongeveer anderhalf tot twee uur duren.  Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om op maandag extra techniek oefeningen te doen op een afgesloten baan met behulp van ervaren trainers.

 

 

Wie?

De avonden worden georganiseerd voor renners uit categorie 5 tot en met 7 en beginnende nieuwelingen en junioren zonder wedstrijdlicentie. De nadruk ligt vooral op het plezier hebben in het fietsen en het afleggen van wat kilometers op een mooi en geleidelijk tempo. Deze afdeling is dus niet geschikt voor de echte wedstrijd renner!

Nog geen categorie 5? Geen probleem! Zie het onderstaande schema voor de totale doorstroming van onze renners. Dit betekend dat categorie 1 tot en met 4 standaard meetrainen op onze club op een afgesloten terrein. Op het moment dat het lid categorie 5 heeft bereikt kan deze doorstromen naar de toerafdeling en deel gaan nemen aan de tochten buiten het terrein.

Beginnende renners zullen wij ongeacht de leeftijd eerst vragen om mee te trainen op ons clubparcours. Op deze manier weten we zeker dat we veilig op pad kunnen.

Hier het stroomschema

Wanneer?

We zullen na de zomervakantie gaan proefdraaien op 4, 11 en 18 september.

 

Opgeven/contact

Opgeven voor de toerafdeling kan je doen door lid te worden van onze vereniging. Wil je eerst kijken of het iets voor jou is? Dat kan, vul onderstaande link in en wij nemen contact met je op!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP5bM8RKCXZPruNzCL7eX4nRAAWgE5KGSkuladEjbonUSSQg/viewform

 

Wouter Ketting| wouterketting@gmail.com