Deel deze pagina via:

Reclameborden

DEKO Bikesport
Deko Bikesport is voor u de race- en atb-specialist voor Voorne-Putten en omstreken.

Het materiaal moet u het vertrouwen geven en die klasse uitstralen die u wenst. En omdat wij van Deko Bikesport door de jarenlange ervaring precies weten hoe dat voelt bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring weten wij wat er speelt in het peloton en daarbuiten en is uw racefiets en/of mountainbike bij ons in goede handen.

Voor het juiste advies, een uitgebalanceerd assortiment en de uitstekende service is bij Deko Bikesport elke trap raak.

Tot ziens en Edith en Leo van der Velde heten u welkom.

DEKO Bikesport
Breedstraat 12
3214 AC Zuidland
Telefoon: 0181 - 664607
info@dekobikesport.nl


Tuinderij Vers
Tuinderij Vers is een moderne groentesnijderij gespecialiseerd in het bewerken van verse groenten en fruit.
Daarbij moet worden gedacht aan panklare groenten, die vrijwel zonder verdere bewerking door de consumenten bereid kunnen worden, zoals slamixen, rauwkosten, roerbakmixen en fruitsalades.

Alle panklare groenten, groentenmixen, rauwkosten en fruitsalades worden dagelijks vers gesneden, gewassen en verpakt in diverse productspecifieke verpakkingen.
 
De eerste klas groenten worden dagelijks vers aangeleverd door contractleveranciers.
Korte lijnen tussen oogst en verwerking, hoge kwaliteitseisen en ingangscontrole garanderen een optimaal vers product. Scherpe messen, een koude werkomgeving en hygiëne zijn belangrijke aspecten bij het productieproces.
Door het product constant koel te bewaren blijft de kwaliteit tot en met de houdbaarheidsdatum gewaarborgd.
 
Kloosterweg 2
3232 LC Brielle
T:    +31 (0) 181 485112
F:    +31 (0) 181 485260
E:    info@tuinderij-vers.nl  

Mainport Rotterdam
Mainport is always trying hard to offer the best service we can. Mainport is a member of the WSF.
 
Striking a bridge
After 25 years of expierence in the transport and forwarding world, Henk van Esch sets up his own business in 1994: Mainport Forwarding. He is mainly concerned with the transport of spare parts for ships, offshore and onshore installations worldwide.

Above all it is his passionate commitment, years of experience and extensive network of contacts with which he is striking a bridge between Mainport and the rest of the world. Transport and storage problems are solved quickly and efficiently, making Mainport the business that it is today: a solid link between supplier and recipient.

People
Whether we are dealing with continuity of transport or professional loading, unloading and packing goods, working with Mainport always means that the best people will be at your service. People who are prepared to roll up their sleeves on your behalf, who are able to work flexibly. Who regard overtime as a service, people on whom you can rely, day and night and the weekends too. People who are known for action and no words. Call +31 (0)10 495 4360 if you want to know all about Mainport bridging the world.
 
Visiting address Postal address Tel +31 (0)10-495 4360 24/7
Den Hamweg 30 P.O.Box 54534 Fax +31 (0)10-495 4427
3089 KK Rotterdam 3008 KA Rotterdam Mail info@mainport-rotterdam.com
The Netherlands The Netherlands Web www.mainport-rotterdam.com


De Wereld van Farm Frites
Welkom in onze wereld. Een wereld die geheel gewijd is aan de aardappel en de talloze mogelijkheden van dit veelzijdige gewas. Al 40 jaar leggen wij ons toe op de ontwikkeling van allerlei bevroren en gekoelde aardappelproducten. Producten waaraan wij in veel landen onze toonaangevende marktpositie danken. Wij hebben dit vooral bereikt door onze passie voor kwaliteit. Ook in de toekomst zal die passie ons fundament blijven. Een passie die begint bij de aardappelen van Europa, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika en eindigt op de borden van consumenten over de hele wereld.

Farm Frites is in 1971 opgericht als familiebedrijf en is dat nog steeds. Een bedrijf gebouwd op sterke fundamenten als puurheid, authenticiteit en landbouwkennis. Uitgangspunten die leiden tot een nadruk op mens en milieu. Tot het centraal stellen van klanten, consumenten, telers en werknemers. Farm Frites bouwt voort op deze eenduidige visie. Zowel nu als in de toekomst
Farm Frites International B.V.
Molendijk 108
3227 CD Oudenhoorn
The Netherlands
Tel: 0181-466888
Fax: 0181-461350
http://www.farmfrites.com
 

Bruynzeel Keukens
De keukenwinkel in Bergen op Zoom

Onze keukenzaak is gelegen op het fabrieksterrein van Bruynzeel Keukens waar ook al onze keukens gemaakt worden en gedistribueerd. U kunt ons vinden op het industrieterrein “De Lage Meren” naast de Philip Morris fabriek.

De winkel in Bergen op Zoom kent geen koopzondagen vanwege de ligging op het industrieterrein. Op zondagen kunt u in een aantal gevallen terecht bij de vestiging te Breda

Het keuken team van Bergen op Zoom
De keuken showroom in Bergen op Zoom, gelegen naast onze fabriek, is met ruim 34 keukenopstellingen dé keuken showroom van West Brabant. Ons team staat hier van dinsdag t/m zaterdag klaar om uw droomkeuken te realiseren. Voor kinderen hebben wij een leuke kinderruimte. Namens het keuken verkoopteam heten wij u van harte welkom!

Bruynzeel Bijzonderheden
Het bijzondere aan dé keukenzaak te Bergen op Zoom is dat wij vanuit Bruynzeel Keukens hier ook onze collectie badmeubelen presenteren. Naast uiteraard de volledige collectie keukens die bestaat uit landelijke keukens, design keukens of trendy keukens.

Drebbelstraat 9
4622 RC Bergen op Zoom
T. 0164 - 250900 
Kloet Voorne-Putten b.v. 
 
Het resultaatgericht onderhouden van vastgoed doen we bij Kloet Onderhoud al sinds 1919. In deze tijd zijn we uitgegroeid tot één van de grotere succesvolle vastgoedonderhoud- en projectinrichtingsbedrijven van Nederland. Met ca. 100 medewerkers in vaste dienst en vestigingen in Vlaardingen en Spijkenisse, onderhouden wij vastgoed voor zakelijke vastgoedbezitters zoals beleggers, hotelketens, zorg- en onderwijsinstellingen, woningbouwcorporaties en overheden.

Missie

Kloet wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de lange termijn aantrekkingskracht, gebruiksvriendelijkheid en duurzame kwaliteit van gebouwen. Daarbij kiezen wij bewust voor veilige en maatschappelijk verantwoorde werkwijzen, zodat we niet alleen waarde voor onze opdrachtgevers creëren, maar ook voor onze medewerkers en de omgeving waarbinnen we opereren.

Pascalweg 6
3208 KL Spijkenisse
tel. 0181-612192
fax. 0181-612261Braun Cycling

Specialist in handgemaakte Stalen raceframes op maat

Uw maatframe wordt in onze werkplaats handgemaakt. Uw frame wordt volgens de laatste technieken door ons persoonlijk (Herman en Dave Braun) gelast. Wij gebruiken hiervoor hoogwaardige legeringen van staal, aluminium en carbon.
U wordt de eigenaar van een uniek hoogwaardig Nederlands handgemaakt product!

Herman Braun
Theemsweg 13
3201 LT Spijkenisse, Nederland
0181-623323, 06-53315080


Bergsma Schilderwerken

Bergsma Schilderwerken is een schildersbedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud en nieuwbouw van woningen, utiliteitsbouw en het onderhouden van vastgoed voor woningbouw coöperaties, VvE , midden -  en kleinbedrijf en groot industrie. We werken voor  particulieren, aannemers en projectmanagementbureaus. We verzorgen hiervoor het totaalonderhoud en kunnen dit desgewenst in een meerjaren onderhoudsplan verwerken,  zodat een cliënt verzekerd is van een goed stuk schilderwerk aan zijn woning of kantoor.

Bergsma Schilderwerken
D.C. Bergsma 


Bergsma Schilderwerken
Scheijdelveweg 7p
3214 VN Zuidland 

Tel: 0181-469693
Fax: 0181-469694

info@bergsmaschilderwerken.nl