Deel deze pagina via:

Site sponsoren


The Roodhart group

Roodhart is a corporate group of companies located in the Netherlands and United Kingdom. The Roodhart group is dedicated to providing both products and services to industrial and marine industries. Founded in 1982, the company has continued to grow by providing cost effective solutions in today's competitive and cost conscious environment.

Roodhart Emission Control is specialised in the reconditioning of all types of fluid flow equipment. We specialise in Pump / Valve / All Rotating Equipment and Pipe Work Refurbishment and Overhaul.

Roodhart Marine Services are a major supplier of spare parts for marine equipment. We also supply on-site engineering services as well as on-board in any location repairservices.

Roodhart Pump Group is the newest division of the Roodhart Group and provides standard and custom made pump solutions and products for the industrial and public sector.

Roodhart Sealing Services provide all types of mechanical seals as well as offering a full refurbishment program. Our “State-of-art” workshops guarantee you a pre-tested seal repair to ensure “right first time” working environment.
  
Waalhaven Z.Z. 52-66                  
3088 HJ, Rotterdam The Netherlands
T. 010-4285233
F. 010-4955682          
info@roodhart.nl      
http://www.roodhart.nl

De Roos Groep

De Roos Groep bestaat uit een aantal bedrijven die zich bezig houden met grond- weg- en waterbouw en het leveren van materialen daarvoor.

Aannemings- en Handelsbedrijf P.E. Roos B.V. is het oudste bedrijf van de groep en is opgericht in 1956 door de heer P.E. Roos. Het bedrijf was van oorsprong gevestigd in Nieuw-Vennep. De hoofdvestiging is in 1992 verplaatst naar Bladel in Noord-Brabant.

De Roos Groep heeft zijn werkzaamheden in Nederland en België en is naast het uitvoeren van de vele activiteiten in de algemene wegenbouw, gespecialiseerd  in cementbeton wegenbouw.

De huidige directeur, de heer G.P. Roos, heeft de bedrijven in 1995 overgenomen.
 
G.P. Roos Zand en Grint B.V. 
Krommedijk 13a
3214 LH  Zuidland
T: +31 (0) 181 - 45 27 35
F: +31 (0) 181 - 45 30 80
info@rooszand.nl
http://www.roosgroep.nl
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
D.C.Molendijk is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in straat-, grond- en rioleringswerken en dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een gerespecteerde vernieuwende en vakkundige onderneming.

Wij zijn werkzaam voor gemeentes en bedrijven van klein tot groot. In de omgeving van Spijkenisse realiseren wij bestratingswerk voor uiteenlopende projecten. De stratenmaker bij ons in diens is gecertificeerd en heeft genoeg ervaring in huis voor elke klus. Een bestrating is zo gerealiseerd met D.C. Molendijk! Vele bestratingen in de buurt van Spijkenisse zijn reeds uitgevoerd door ons.

Wij onderscheiden ons door een zeer directe no nonsens aanpak,snelheid van werken, deskundige en kostenbesparende inbreng in de ontwerp/calculatie kwaliteit en zeker niet onbelangrijk:een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele traject.

D.C. Molendijk. B.V.
Elementenweg 14
3201 LG Spijkenisse
T: 0181-616399
F: 0181-624660
Buiten is ons werkterrein. Veelomvattender kunnen we niet zijn.
Buitengewoon! laat ook zien dat we ondanks de groei en professionalisering van ons bedrijf een gewoon familiebedrijf zijn:
persoonlijk contact, korte lijnen, gewoon met elkaar ons werk zo goed mogelijk doen.
 
Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk waterschappen en gemeentes op de Zuidhollandse eilanden. Maar ook bedrijven en particulieren mogen wij tot onze klantenkring rekenen.
Samen met hen zorgen we voor een schone en groene leefomgeving. Al meer dan 40 jaar.
Daar zijn we natuurlijk Buitengewoon! trots op!
 
Stationsweg 32
3214 VK Zuidland
T. (0181) 451618
F. (0181) 452840

Wij bestaan al meer dan 50 jaar en hebben sinds 1985 een keukenshowroom met een oppervlakte van  ca 300 m2. Deze showroom is in de loop der tijd uitgebreid met tegel- en badkamerpresentaties tot een oppervlakte van ca. 1000m². In dit gedeelte vindt u de mooiste badkameropstellingen met o.a. Sphinx, V&B, Grohe, Sealskin, Thebalux,en vele andere bekende merken. Ook vindt u een uitgebreide collectie wand- en vloertegels met o.a. Venis, Colorker, Lea, Grespania, Iris en vele andere merken. Voor een ieder die een nieuwe keuken, badkamer of tegelvloer nodig heeft, is onze showroom zeker een bezoek waard.

Ook zijn wij al jaren hét adres voor alle bouwmaterialen,verf en behang, tuinartikelen en CV-radiatoren. In onze bouwmaterialenwinkel hebben we een showroom van200 m2met o.a. vele soorten binnen- en buitendeuren, schuifdeurkasten, massieve houten vloeren en andere bouwmaterialen

Van Noort BV
Kerkweg 9, 3214 VB Zuidland
T: 0181 - 451203
F: 0181 - 451028
Auto bedrijf Wolters is sinds 1977 gevestigd aan de Molendijk te Oudenhoorn.
Wij zijn een universeel autobedrijf en repareren alle merken en verkopen nieuw en occacions.
Tevens hebben wij een eigen schadegerstelwerkplaats.
In onze moderne en ruime werkplaats kunnen onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers uw auto, ongeacht het merk onderhouden en als nodig repareren, met volledig behoud van uw fabrieksgarantie.

Wij maken gebruik van de modernste technieken en nieuwste apparatuur, zodat wij uw auto in perfecte staat kunnen houden. Tevens zijn wij lid van Bovag.

Autobedrijf Wolters
Molendijk 44
3227 CC Oudenhoorn
T: 0181 469946
F: 0181 469942
http://www.auto-wolters.nl

Deuren bedrijf Smaling heeft ruim 25 jaar ervaring met het vervaardigen van hardhouten
binnendeuren, buitendeuren en garagedeuren, ramen en kozijnen en erkers.
Op alle Smaling deuren krijgt u 5 jaar garantie.

In onze showroom vindt u alle modellen.

Nijverheidsweg 15,
3161 GJ Rhoon.(Industrieterrein Overhoeken III)                    
Tel.: 010-5013191
j@smalingdeuren.nl

Kloet Voorne-Putten b.v.
Is een begrip op de onderhoudsmarkt. Met meer dan 150 inzetbare professionals kan ieder onderhoudsproject worden uitgevoerd.
Kwaliteit, veiligheid en service staan hoog in het vaandel en vormen de belangrijkste pijlers van het ondernemingsbeleid.
De basis wordt gelegd vanuit een sterke kwaliteits- en veiligheidsdiscipline die in de bedrijven heerst.
 
Pascalweg 6
3208 KL Spijkenisse
tel. 0181-612192
fax. 0181-612261