Deel deze pagina via:

Sponsors div. Categorie├źn

AMATEURS/SPORTKLASSE:

Barendregt Mechanisatie
Is een vooraanstaande dealer met een breed programma tractoren en werktuigen voor toepassing in de land- en tuinbouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Massey Ferguson Maaidorsers. Barendregt Mechanisatie vertegenwoordigt de merken Massey Ferguson, Vogel & Noot, Niemeyer, Bogballe, Hardi, Fella, Bijlsma Hercules, Solo, Robin, Honda power equipment etc. In de showroom bevindt zich een groot assortiment tuin machines van het merk HONDA zoals: maaimachines, freezen, bosmaaiers, bladblazers, sproeimachines etc. en ook van het merk Massey Ferguson zoals: maaitrekkers met en zonder grasopvang, frontmaaiers frezen, etc. Ook hebben wij een breed assortiment traptrekkers en landbouwminiaturen welke ook via onze online-shop besteld kunnen worden.
Onze verkoop richt zich niet alleen op landbouwmachines, maar ook allerlei gereedschappen, onderhoudsmiddelen, tuinmachines, etc. Welke in en om het landbouwbedrijf gebruikt worden. Hiervoor hebben wij een shop ingericht. De openingstijden voor deze shop zijn: Maandag t/m vrijdag van 8.00 uur t/m 17.00 uur en zaterdag van 9.00 uur t/m 12.00 uur.
 
Tramweg 2a
3255 MB Oude Tonge
T. 0187-642677
F. 0187-642493
info@barendregt.nl
http://www.barendregt.nl

JEUGD: 

Bergsma Schilderwerken
Bergsma Schilderwerken is een schildersbedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud en nieuwbouw van woningen, utiliteitsbouw en het onderhouden van vastgoed voor woningbouw coöperaties, VvE , midden -  en kleinbedrijf en groot industrie. We werken voor  particulieren, aannemers en projectmanagementbureaus. We verzorgen hiervoor het totaalonderhoud en kunnen dit desgewenst in een meerjaren onderhoudsplan verwerken,  zodat een cliënt verzekerd is van een goed stuk schilderwerk aan zijn woning of kantoor.

Scheijdelveweg 7/P

3214 VN Zuidland
0181-469693

nfo@bergsmaschilderwerken.nl
http://www.bergsmaschilderwerken.nl
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Van der Pols Machineverhuur

U kunt bij ons terecht voor:

Aanneming van cultuurtechnische projecten
Terreinonderhoud
Uitvoering van sloopwerk
Mobiele recycling van bouw- en sloopafval
Zeven van grond op locatie
Metaalsloop
Graafwerkzaamheden d.m.v. zuig/graafmachine, toe te passen in de industrie, railbeheer, milieuprojecten enz.
Gladheidbestrijding
Containerverhuur