Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Roel van Sintmaartensdijk 5de in eerste koers":

Velden met (*) zijn verplicht.
Roel van Sintmaartensdijk 5de in eerste koers
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Roel van Sintmaartensdijk 5de in eerste koers

Lang hebben de nieuwelingen en junioren hierop gewacht. Gisteren werd de eerste nederlandse koers van het jaar gereden. Een ongelooflijk sterkt deelnemersveld van bijna 100 renners en een parcours dat zich door de winderige nederlandse polders begaf. 

Om 10.00 werd het startschot gegeven en gelijk ging flink het gas erop. De eerste waaiers werden getrokken en Arjan, Roel en Boris wisten dat ze snel naar voren moesten geraken om in de eerste waaier te zitten. Bart, Tim en Gabriël reden iet wat meer afwachtend om te zien wat een nieuwelingen wedstrijd met zich meebracht. Ongeveer na half koers ging het tempo er weer flink op en moesten Tim en Gabriël lossen en vervolgens wat later de koers verlaten. Bart werd ook een even flink op de kant gegooid maar wist de koers mooi uit te rijden met een klein groepje. 

Met nog 2 rondes te gaan maakten een aantal renners de beslissende demarrage en was het voor Roel helaas niet meer mogelijk om er nog bij te komen. Wel wist Roel de pelotonssprint (5de plaats) te winnen en liet zien dat hij erg sterk was. Arjan en Boris eindigde respectievelijk als 7de en 8ste. Zeer knappe prestaties zo tijdens het eerste koersweekend van het jaar.

Zaterdag wacht ons de ploegenpresentatie en Zondag spreken we af in Stekene (België)!

Voor de uitslagen klik hier!
Pagina terug