Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Windstille OmloopNWO leidt tot massasprint":

Velden met (*) zijn verplicht.
Windstille OmloopNWO leidt tot massasprint
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Windstille OmloopNWO leidt tot massasprint

Zaterdag 1 april stond de eerste klassieker op het programma voor de heren nieuwelingen. Roel, Arjan, Boris, Joey, Gabriël en Koert vertegenwoordigde de kleuren van PRC Delta. Bart moest helaas ziek afmelden maar die zal er volgende week bij zijn. 

Een windstille Omloop van Noord-West Overijssel betekend vaak een snelle en zenuwachtige koers. De renners waren er op voorbereid en na de bespreking wisten ze dan ook precies wat te doen. Door de vele valpartijen was het moeilijk om je te handhaven van voren in het peloton. Joey en Gabriël moesten na 20km de koers helaas verlaten. 

Voor de andere 4 renners was het proberen om van voren te zitten op het moment dat het peloton het industrietterein op zou draaien (laatste 5km). Roel wist in de laatste 2 bochten goed naar voren te schuiven maar miste net het winnende wiel. Hij zou later naar een 13de plek sprintte. Koert eindigde nog net in de top 15. Boris werd keurig 22ste en Arjan helaas net buiten de eerste 30 werd 31ste. 

De mannen hebben weer wat ervaring op gedaan en lieten allemaal weten dat ze hoopten dat het volgende week wat meer waait.
Pagina terug