Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Arno Wallaard jeugdtoernooi met wederom podium":

Velden met (*) zijn verplicht.
Arno Wallaard jeugdtoernooi met wederom podium
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Arno Wallaard jeugdtoernooi met wederom podium

Op Koningsdag stond de vierde NK-kwalificatie wedstrijd op het programma. Op het korte en bochtige parcours van Jan van Arckel stonden 14 renners en renners van PRC Delta aan de start.

 

Voor de pauze kwamen de jongsten in actie. Finn werd 7e bij categorie 1. Als hij zijn flitsende bochtentechniek weer terug krijgt stijgt hij zo een paar plaatsen. De meiden van categorie 2 lieten zich goed zien. Åsa was wat ziekjes deze week en werd 14e. Jaylinn zat in de eerste groep en werd mooi 8e. 

Tygo en Bram verdedigden de kleuren in categorie 3. De eerste groep ging net iets te snel, maar ze hebben mooi aan de snelheid gewerkt. Tygo eindigde als 15e, Bram werd 22e. 

Jilles en Sveva streden bij categorie 4 voorin mee. Zo'n vier ronden voor het einde ging het voor Sveva toch net even te hard, maar dat komt de volgende keer goed. Nu 15e. Jilles bleef voorin knallen, ondanks dat hij wat ziekjes was deze week. Netjes 12e.

 

Na de pauze kwam de zon af en toe kijken. Die zag bij categorie 5 een lange winnende solo van een van de Westland dames. Op 7 seconden won Mark ruim de pelotonsprint voor plek 2. Senna finishte ook in het peloton, 15e. Kort daarachter zaten Cas (18e) en Sil (21e). Connor reed in het eerste gedeelte super goed mee in het peloton. Daarna ging het kaarsje uit, maar die zal in de toekomst steeds langer blijven branden!

Bij categorie 6 twee renners aan de start, Tijs en Declan. Een valpartij in de tweede ronde zorgde voor een breuk. Tijs kwam met een groepje sterk terug en wist zich in de eerste groep te handhaven, 15e. Declan zat in het tweede pelotonnetje, reed prima tempo door en eindigde op plek 34.

Pagina terug