Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Wederom podium Mandemakers in de Ronde van Neunen":

Velden met (*) zijn verplicht.
Wederom podium Mandemakers in de Ronde van Neunen
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Wederom podium Mandemakers in de Ronde van Neunen

Het naseizoen voor de PRC Delta-jeugd startte vandaag met de Ronde van Nuenen. Op een zeer leuk stratenparcours reden de categorieën 1 t/m 4 op een ronde van 1,3 km terwijl de oudere jeugd een ronde van 2,4 km voorgeschoteld kregen.

 

Bij categorie 2 beëindigde Åsa de Keijzer haar vakantie met een koersje. En dat ging uitstekend, ondanks een iets mindere start (maar daar zijn afspraken over gemaakt). Ze reed heel netjes in het eerste groepje mee. Pakt slim de plekjes uit de wind en reed in de sprint naar een mooie 4e plek.

 

Bij categorie 3 stond Bram de Waard aan het vertrek. Door een mindere start moest hij de eerste groep laten gaan. Hij wist echter bij de andere renners uit zijn groepje weg te rijden en werd mooi 14e. De bergen in Oostenrijk hebben hem goed gedaan.

 

Op het grote rondje reed Mark Mandemaker een sterke koers. Nadat hij de slag gemaakt had en met totaal 6 renners weg gereden was, ging hij vol vertrouwen de sprint aan. Op kop liggend was het een drempeltje op 50 m van de finish dat roet in het overwinningsmaal gooide. Zijn voorwiel sloeg even weg, snelheid was er deels uit, waardoor er nog een renner voorbij kwam. Wederom 2e.

 

Volgende week de KNWU wedstrijden in Maassluis en Bergen op Zoom, alsmede de miniwegwedstrijd op ons eigen clubparcours.

Pagina terug