Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Jeugdcross Moergestel":

Velden met (*) zijn verplicht.
Jeugdcross Moergestel
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Jeugdcross Moergestel

Op een hertekend maar nog steeds prachtig crossparcours in Moergestel streden diverse PRC Delta jeugdleden voor de prijzen. Rechte stukken, korte klimmetjes, een pittig loopstrook bergop, modder, korte draaien en keren en een trap; ook voor de toeschouwers was het rennen om al die interessante punten te kunnen bekijken.

 

Voor de pauze reed Finn Wuisman een ongelukkige cross. Door een valpartij waren zijn kansen verkeken. Winterlid Steff de Bruijn reed naar een overall 6e plek in de wedstrijd waar Anne Freij een mooie vierde plek bij de meisjes pakte. Tygo van der Beek en Bram de Waard waren al bezig met het clubkampioenschap en hielden elkaar goed in het oog. Winterlid Dione de Bruijn sloeg het gevecht tussen de twee op een korte afstand gade.

 

In de pauze tussen de jongste en oudste categorieën ging Pelle Klok in een listige afdaling onderuit. De vrees van de EHBO werd in het ziekenhuis bevestigd; sleutelbeenbreuk. Beterschap Pelle!

 

Zijn tweelingzus Sveva liet zich door de val niet uit het veld slaan en reed een keurige wedstrijd. Mark Mandemaker, Cas Briggeman, Senna Wuisman en Kevin van Eck deden goed mee in de zeer sterk bezette categorie 6 wedstrijd, maar de uitschieter ontbrak. Jayden Post liet zien dat hij de stijgende lijn te pakken heeft.

 

Uitslagen:

Categorie 2

18 Finn Wuisman

 

Categorie 3

6 Steff de Bruijn

12 Anne Freij

 

Categorie 4

23 Tygo van der Beek

24 Bram de Waard

25 Dione de Bruijn

 

Categorie 5

21 Sveva Klok

 

Categorie 6

22 Mark Mandemaker

26 Cas Briggeman

34 Senna Wuisman

37 Kevin van Eck

 

Categorie 7

30 Jayden Post

Pagina terug