Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Jeugdcross Berghem":

Velden met (*) zijn verplicht.
Jeugdcross Berghem
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Jeugdcross Berghem

Op het mooie cyclocross parcours in de bossen bij Berghem was het deze zaterdag een koude bedoening. Dat deerde een deel van onze jeugd niet om hard over de bospaden en door de zandbak te rijden.


Voor
 de pauze startte Finn Wuisman sterk. Wellicht door de kou vergat hij te schakelen (of misschien werkten zijn vingers door de kou niet meer mee). Daardoor verloor hij wat plaatsen.

Onze meiden Åsa de Keijzer en Anne Freij reden mooi mee in de middenmoot en zaten een groot deel van de cross bij elkaar.

Bram de Waard startte in categorie 4. Bij de start ging het wat te snel, waardoor hij de hele wedstrijd op achtervolgen aangewezen was. Maar dat deed hij prima.
Na de pauze verdedigden Senna Wuisman en Cas Briggeman de kleuren van PRC Delta. Beide reden een prima cross en lieten zien dat het 'schouderen' en lopen dat afgelopen woensdag getraind was direct winst opleverde.

Jayden Post maakte weer een mooie stap vooruit. Twee sterke eerste ronden en een mooi gevecht met een renner die de Strijenaar dacht te kunnen kloppen (niet dus) zijn daar het bewijs van.

 


De uitslagen:

Categorie 2:

14e Finn Wuisman

 

Categorie 3:

12e Anne Freij

14e Åsa De Keijzer

 

Categorie 4: 

22e Bram de Waard

 

Categorie 6:

19e Cas Briggeman 

24e Senna Wuisman

 

Categorie 7:

27e Jayden Post

Pagina terug