Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Introductiecross PRC Delta\CS010\SBU een succesvolle formule":

Velden met (*) zijn verplicht.
Introductiecross PRC Delta\CS010\SBU een succesvolle formule
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Introductiecross PRC Delta\CS010\SBU een succesvolle formule

Op een mistige druilerige zondagmiddag werd de eerste introductiecross gehouden op ons parcours. De organiserende teams bestaande uit CS010, SBU en PRC Delta hadden maar liefst 20 deelnemers aan de start staan.

De parcoursbouwers hadden op zaterdag het parcours al gereed gemaakt en rekening gehouden met het feit dat het een introductiecross was, waardoor de erg technische schuile hellingen en afdalingen gemeden werden.
 Door de wat langere rechte stukken werd ook herstelmogelijk ingebouwd, maar ook om de snelheid er in te houden.  Wel zatten de trap, carroussel en de balkjes als echt veldrijelement erin.

Maar toen kwam de sneeuw en nattigheid en dat veranderde het parcours per uur. Het steeds drassigere en modderige ondergrond leverde toch een flinke aanslag op de conditie en technische vaardigheid van de deelnemers. Waar de een dacht dat het een clinnic was, was de ander na het startschot een ware Matthieu van der Poel en sprintte in recordtijd naar het eerste bultje.
Hier en daar waren verschillen buitelingen en koprols waargenomen, dus het publiek heeft zich ook kostelijk vermaakt.  Uiteindelijk was het podium vertegenwoordigd door de 3 verenigingen, dus ook daar was de verdeelheid mooi gelijk. Met leuke op het laats nog georganiseerde prijzen en de vele komplimentjes over en weer, ging iedereen voldaan naar huis.

Vanuit deze kant nogmaals de komplimenten voor de organistie , jury, EHBO en de vrijwilligers die dit allemaal hebben klaar gespeeld. Laten we hopen dat dit een begin is van iets moois voor de toekomst,hulde !

De uitslag

Plaats Voornaam Achternaam
     
1 Yoeri Meeuwsen
2 Christiaan Grootveld
3 Maurice de Keijzer
4 Leon  Wuisman
5 Alexander  Duindam
6 Tom Smulders
7 Pieter Egmond
8 Roel Reygersberg
9 Lennart Wijnand
10 Marc Weert
11 Antoine Kalin
12 Wilfred Karel
13 Noemi v/d Burcht
14 Jeroen Homburg
15 John Eriksson
16 Marco Andeweg
17 Ron Lambregts
18 Albert Rehorst
19 Jan Leegwater
20 Richard Verboeket

1.
Pagina terug