Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Jeugdveldrit Oosterhout":

Velden met (*) zijn verplicht.
Jeugdveldrit Oosterhout
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Jeugdveldrit Oosterhout

Aan de Warande in Oosterhout organiseert de oude wielerclub De Jonge Renner al jaren een mooie jeugd cyclocross wedstrijd en dat was te zien aan het grote aantal deelnemers.

De renners van PRC Delta mochten voor het eerst starten in het nieuwe blauw-gele tenue en dat leverde veel positieve reacties op: mooi, duidelijk zichtbaar, heldere kleuren, oud in een nieuw jasje.

 


In categorie 2 startte Finn Wuisman. Hij reed in een veld van 25 renners een mooie wedstrijd. Goed schakelen, stevig aanzetten na de bochten.

In categorie 3 reed Anne Freij. Op de vraag hoe het gegaan was werd eerst de hele reeks prijzen opgenoemd die ze bij de loterij gewonnen had. Oh ja, en het fietsen ging ook wel goed.

 

Na de pauze startten Cas Briggeman, Senna Wuisman en Mark Mandemaker met in totaal 43 renners in categorie 6. Pech voor Cas die voor de start al lek reed en halverwege de wedstrijd moest stoppen door een kapotte shifter. Senna stond toen helaas ook al aan de kant; benauwd en veel slijm. Mark had een sterke start, maar kon door drie slap geschoten spaken niet vol gas geven op de langere stroken. Hij eindigde in de middenmoot.


Bij de oudste jeugd verdedigen Jayden Post en Declan van der Hoek de nieuwe/oude kleuren van onze club. Beiden reden een prima cross.

 


De uitslagen:

Categorie 2

12e Finn Wuisman

 

Categorie 3

12e Anne Freij

 

Categorie 6

20e Mark Mandemaker

DNF Cas Briggeman

DNF Senna Wuisman

 

Categorie 7

29e Jayden Post

30e Declan van der Hoek

Pagina terug