Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Klassieke weeromstandigehden PRC delta zondagochtendrit":

Velden met (*) zijn verplicht.
Klassieke weeromstandigehden PRC delta zondagochtendrit
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Klassieke weeromstandigehden PRC delta zondagochtendrit

Vandaag werd er in onderling overleg de PRC Delta zondagochtend training verplaatst van 10 uur naar 11 uur. De weervoorspellingen zouden volgens buienradar nml gunstiger gezind zijn.

Dus werd er om 11 uur koerst gezet naar de kust. Al snel werd duidelijk dat de wind een onaangename gast was op de afspraak en dat daardoor het voorgestelde tempo met een te hoge hartslag werd behaald. Ook de buienradar heeft verkeerde informatie afgegeven, waardoor de rijders het gevoel krijgen van een echte voorjaarsklassieker. Hierdoor werd de ronde dan ook ingekort. Op de terugweg zat de wind in de rug en werd er op het buitenblad geschakeld. De snelheid ging goed de hoogte in en net als vorige week was ook deze keer de allerjongste de allersnelste !

De afspraak "samen uit samen thuis" ging een week geleden door een misverstand de mist in, maar werd vandaag netjes in ere hersteld. Zo kwam het gezelschap weer voltallig aan in spijkenisse.
Ook deze dag was ondanks het weer toch geslaagd. We zijn zelfs uitgenodigd om volgende week in Brabant te komen rijden en te overnachten. In hoe verre dit oprecht is, zal volgende week blijken !
Pagina terug