Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "PRC Delta zondagochtend groep groeit!":

Velden met (*) zijn verplicht.
PRC Delta zondagochtend groep groeit!
(*):
(*):
(*):
:
(*):

PRC Delta zondagochtend groep groeit!

Zondagochtend 10 uur staan de vaste deelnemers aan de PRC Delta zondagochten bij het hek van PRC. Waar de eerste edities een man of 6 a 8 deed vertrekken, waren het er deze keer maar liefst 11 man. Alhoewel man.. ook 3 dames stonden met veel enthousiastme aan het vertrek.

Doordat Peter en Marco elkaar veel te vertellen hadden, maakte ze een lange kopbeurs van wel bijna 30 km (!).
Wilfred, Kevin en Leo hadden goed tussen de wielen gereden en daardoor een heuse versnelling in de benen, die voor de rest van de groep toch net te veel was.
Na deze versnelling werd er weer gegroepeerd en werd er lekker doortrappen op hetzelfde tempo van rond de 30 km/u. Bij het opdraaien van de slufter ging het tempo zelfs nog licht omhoog, door de wind in de rug.

Op de klim werd er door de dames nog eens "verdapperd" en ontstond er een echte competitie. De vise-razende reporter kon de dames niet volgen en weet dus niet wie uiteindelijk de winnares was.
Bovenop de klim werd er weer gegroepeerd. Helaas reed WIlfred lek en zoals van te voren afgesproken werd er gewacht op de pechvogel.
Na het bereiken van Hellevoetsluis waren er toch een paar oude honden die meer wilde dan de gemiddelde snelheid op dat moment en werden dan ook losgelaten om hun kunnen te laten zien.
De overige 8 bleef netjes bijelkaar.  Ook de dames hielden goed stand. Alleen de laatste 10 km waren voor de onfortuinlijke Anouk net iets te veel. Ze had zich helemaal had leeggereden tijdens de versnelling op de Slufter. Maar wederom werd er netje gewacht en ging het tempo eruit en bleven we als groep samen.
Na een mooie rit sloten we hem, tevreden en voldaan, als groep af met toch nog een mooi gemiddelde van ruim 28km/u.
De dames krijgen een extra schouderklopje voor jullie prestatie, chappau en tot volgende week!

De vise razende reporter!

Pagina terug