Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Ploegenvoorstelling gaat niet door":

Velden met (*) zijn verplicht.
Ploegenvoorstelling gaat niet door
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Ploegenvoorstelling gaat niet door

De afgelopen weken zijn wij in een beperkte groep bezig geweest met het
organiseren van de ploegenpresentatie. Een ploegenpresentatie is een mooi moment om de nieuwe sponsoren voor het voetlicht te plaatsen. Helaas hebben wij moeten besluiten  om de ploegenpresentatie op 21 maart a.s. annuleren.
 
Met een ambitieus plan, een mooie locatie bij via onze hoofdsponsor T. van der Pols en een heuse persmap met foto's, info over de renner en doelstellingen van de club, was een mooi idee geboren om een goede start van het nieuwe
seizoen te maken. Helaas is gebleken dat de response op de vragen en de aanwezigheid op het fotomoment enkele weken terug te mager is geweest. Een persmap waarin een belangrijk deel van de renners met foto en/of persoonlijke info mist, is geen basis voor een ploegenpresentatie zoals wij dat voor ogen hebben. Ook zijn wij niet overtuigd dat er op de ploegenpresentatie zelf voldoende renners aanwezig zullen zijn die de nog te investeren tijd en kosten van een dergelijke presentatie rechtvaardigen.
 
Wij gaan onze energie o.a. steken in een goed artikel richting de (lokale) pers waarin we de ambities van de club, alsmede de nieuwe sponsoren duidelijk naar voren zullen brengen. Tevens zullen wij onze sponsoren op een andere manier en op een ander moment in het zonnetje zetten.
Pagina terug