Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Uitslag 5e dekobike dag ":

Velden met (*) zijn verplicht.
Uitslag 5e dekobike dag
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Uitslag 5e dekobike dag

De 5e wedstrijddag van de competitie is verreden. En het peloton was deze keer iets kleiner, mogelijk door het frisse weer? Het mocht de pret niet drukken en in zowel de a als b klasse werd er lekker gekoerst. Bij de A was het Edward Sol en Arjan Boshoven die het hazepad kozen en een leuke voorsprong bij elkaar reden. Maar naar mate de wedstrijd vorderde, werd deze kleiner en kleiner, waardoor het toch een sprint werd, die gewonnen werd door Tony Reitenbach.

Bij de B-categorie hadden de mannen van PRC Delta er zin in  en schoten als een speer uit de startblokken. De teams van SBU en TAZO lieten zich niet verrassen en waren bij de afspraak. Daarna werden er regelmatig speldenprikken uitgedeeld, maar geen beslissende. De 3 teams hielden elkaar goed in de gaten. Hierdoor sprintte een voltallige groep af. Sebastiaan Vermeulen won wederom, al was het verschil 0.021 sec volgens mylaps.

Benoemenswaardig was de geste die Jeffrey Lagendijk deed, hij gaf het gewonnen prijzengeld terug aan de organisatie omdat hij het gewoon leuk vind om zo te koersen!
Jeffrey bedankt !!

Voor de uitslagen van deze dag zie de mylaps pagina : Dekobike dag 5

Zoals ook bekend heb je een werkende transponder nodig om in de uitslag te komen.
Zie hier wat je er aan kunt doen.

Tevens is er op mylaps ook te zien wat de stand in de diverse competities zijn: Competitiestand

Note:  Als je geen werkende transponder hebt maar wel de wedstrijd hebt uitgereden, krijg je 5 punten.
Pagina terug