Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Wedstrijden en Evenementen om deel te nemen ":

Velden met (*) zijn verplicht.
Wedstrijden en Evenementen om deel te nemen
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Wedstrijden en Evenementen om deel te nemen

Er zijn weer diverse evenementen waar jullie aan mee kunnen doen.

Dit keer zijn er maar liefst 3 tijdritten en een teamverband evenement.

 

22 juni Ride like a Pro ( voor basisleden)

 

Zoals wellicht bekend is de organisatie van Ride Like A Pro (https://ridelikeapro.nl/ ) erg enthousiast over ons parkoers. Door een tegenvaller op een ander parkoers, wordt er uitgeweken naar PRC Delta.

Nu hebben we al een team rijden, maar hoe leuk is het om met een extra team aan de start te staan. De wedstrijd bestaat uit 3x 20 minuten koers, waarbij je punten verzameld voor je team. Erg leuk, leerzaam en laag drempelig. Een team bestaat uit 5 renners. Opgeven kan bij Ron of een mail sturen naar basisleden@prcdelta.nl . Kosten zijn voor de club.

 

 

23 juni Koppeltijdrit

 

Zondag 23 juni as wordt een echte koppelkoers organiseert door de Hoekse renner in Heinenoord.

Aanvang is 10.00 uur en inschrijven kan via de site www.koppeltijdrithw.nl maar kan ook nog op de dag zelf voor 09.30 uur.

Kosten zijn € 15,- per koppel. Er wordt in verschillende categorieën gereden. Start aan de Gorzenweg te Heinenoord bij de Witte Boerderij (Supermarkt Netto). Er is voorzien in een ruime parkeergelegenheid, omkleden mogelijk, water en drankjes en iets te eten voor en na de start. De koers sluit rond 12.30 uur.

 

 

13 juli Koppeltijdrit Abbebroek

 

Kun je op 23 juni niet en wil je wel een koppeltijdrit rijden, dan kun je alsnog terecht in Abbebroek.  Deze organisatie verzorgt al vele jaren voor iedereen op een racefiets een leuke mogelijkheid om een (koppel)koers te rijden. Veel (jeugd)leden doen elk jaar weer mee en het is een leuke dag. Voor meer informatie kun je terecht op http://wielerrondevanabbenbroek.nl/wedstrijdreglement-2.html

 

24 augustus Ploegentijdrit Zuidland

 

De Stichting Wielerronde Zuidland is volop bezig met de organisatie van de 66e Ronde van Zuidland op zaterdag 24 augustus. En ook dit jaar is er al weer de 7e ploegentijdrit.

Afgelopen jaar hebben er het maximaal aantal van 44 ploegen aan de start gestaan, waaronder ook diverse teams van PRC Delta. https://www.wielerrondevanzuidland.nl/ploegentijdrit

 

Natuurlijk kunnen we dit jaar niet ontbreken en willen we met minimaal 1 team ( 4 man) aan de start staan.

Basisleden kunnen zich opgeven bij Ron of een mailsturen naar basisleden@prcdelta.nl Afhankelijk van de hoeveelheid teams die we kunnen opstellen, zullen de kosten (gedeeltelijk) voor de club zijn.

 

Zo zie je maar, dat je niet stil hoeft te zitten!

Pagina terug