Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Overwinning en podiumplaatsen Jeug PRC Delta":

Velden met (*) zijn verplicht.
Overwinning en podiumplaatsen Jeug PRC Delta
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Overwinning en podiumplaatsen Jeug PRC Delta

KNWU Jeugdwedstrijd RWC AHOY

 

Op het parcours van RWC Ahoy stond vandaag een Knwu jeugdwedstrijd op het programma. Het warme weer en het gebrek aan wind zorgde er voor dat de meeste wedstrijden in een eindsprint eindigde. Eigenlijk werd er slechts bij categorie 6 echt gekoerst. 

Onze PRC Delta jeugd deed het uitstekend al stonden er in bepaalde categorieën niet altijd veel renners aan de start. Er werd vooraan gereden, geprobeerd weg te rijden en prima gesprint.

Mark Mandemaker wist alweer zijn 5e overwinning te boeken, terwijl Finn Wuisman (3e) en Åsa de Keijzer (3e) ook bloemen mee mochten nemen. Verder pakte Collin Wittenberg zijn eerste prijs en wist ook Anne Freij in de top 5 Te eindigen.

 

Uitslagen:

Cat. 2:

Finn Wuisman, 3e

Collin Wittenberg, 4e

 

Cat. 3:

Åsa de Keijzer, 3e

Anne Freij, 5e

 

Cat. 4: 

Tygo van der Beek, 8e

Bram de Waard, 13e

 

Cat. 6:

Mark Mandemaker, 1e

Cas Briggeman, 9e

Connor Karel, 11e

Kevin van Eck, 15e

Senna Wuisman, 21e

Sil Bergsma, 25e

 

Cat. 7:

Jayden Post, 10e

Thijs de Vos, 11e

Ingmar Logmans, 12e

Wildlands Jeugdmeerdaagse Emmen

 

 

 

Sveva Klok trok de afgelopen dagen de wielerkleren aan om mee te doen aan de Jeugdmeerdaagse in Emmen. Een mooi evenement door het Drenthse land.

 

 

 

Op Hemelvaartsdag startte de wedstrijd met een proloog over de Drenthse kasseien, gevolgd door een criterium Dwars deur Diphoorn. In beide onderdelen eindigde Sveva op een mooie 12e plek. Ze stond na dag 1 op een vierde plaats in het speciale meiden klassement.

 

 

 

Het sterke deelnemersveld in categorie 5 vervolgde de wedstrijd op vrijdag met een klassieker. Ook hier reed ze prima mee. Het mooiste moest toen echter nog komen. Op zaterdag, de slotdag van deze driedaagse krachttoer, stond een tijdrit van 4,5 km (wederom 12e) op het menu gevolgd door een criterium op Sportpark Meerdijk. In dat laatste onderdeel liet ze zien uit het juiste hout gesneden te zijn. Een mooie aanval een paar ronden voor het einde strandde helaas in schoonheid. Het geel-blauw van PRC Delta is echter ook in het hoge Noorden goed getoond!
Pagina terug