Deel deze pagina via:

Nieuws

Reactie op "Sponsor Dura vermeer organiseert ism PRC Delta tourtocht ":

Velden met (*) zijn verplicht.
Sponsor Dura vermeer organiseert ism PRC Delta tourtocht
(*):
(*):
(*):
:
(*):

Sponsor Dura vermeer organiseert ism PRC Delta tourtocht

Zaterdag 7 september 2019 zal de boeken in gaan als een geslaagde fietsdag in het kader van Dura Vermeer 4 Fit.

De eerste Dura Vermeer 4 Fit fietstocht vertrok zaterdag 7 september bij Wielervereniging PRC Delta te Spijkenisse. PRC Delta wordt gesponsord door Dura Vermeer dus konden wij op deze manier een mooie koppeling maken in het waarmaken van ambitie credo.

19 klanten, relaties en personeel namen deel aan de tocht van 92 km over het eiland van Voorne Putten. Het weer is een factor die niet te beïnvloeden is en helaas werden we nat, maar dit mocht het plezier niet drukken. Het peloton werd voorgereden door 4 ervaren fietsers van PRC Delta. Het was een leuke rit, welke een beetje werd ontsierd door een valpartij van deze ervaren voorrijders van Delta.  Hierbij was wat materiele schade en een schaafplek het gevolg, maar gelukkig geen ernstige blessures.

De groep ging gestaag verder in het regenachtige weer waar ze het pittoreske Zuidland en Abbenbroek aandeden. Ook Hellevoetsluis, Rockanje, het duinlandschap, Brielle, Tinte, Heenvliet en Geervliet werden gepasseerd. In Rockanje hebben wij een tussenstop gemaakt bij Beach West, waar de koffie en appeltaart voor ons klaarstonden. Even een paar droge kleren aan en we konden door. Om 13:15 uur waren we terug op het startpunt en werd er door de liefhebbers nog een rondje op het parkoers van PRC Delta gereden. Hierna konden de kleppers lekker douchen en genieten van een lekkere lunch. 

Met behulp van onze partner Traffic Service Nederland zijn alle kruisingen afgezet door de motards en de ploegwagen van PRC Delta had reserve wielen bij zich, waar gelukkig maar 1 keer gebruik van is gemaakt bij een lekke band.  Namens Dura Vermeer kregen alle deelnemers 2 bidons met het logo en een regenjas. De vrijwilligers kregen een mooi bedankje met natuurlijke streekproducten van Landwinkel Klok te Brielle. Traffic Service Nederland had een mooie koeltas met badhanddoek en drinkbeker ter beschikking gesteld.

Al met al…. Een leuke dag en via deze weg alle vrijwilligers dank en deelnemers chapeau!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Pagina terug