Deel deze pagina via:

Arie Verheij Jeugdronde Spijkenisse

De Arie Verheij Jeugdronde van Spijkenisse

 

Op 9 april 2016 vond de tweede selectiewedstrijd voor het NK Jeugd plaats op ons eigen parkoers. Aan het begin van de wedstrijden is stilgestaan bij deze eerste 'Arie Verheij Jeugdronde', als eerbetoon aan Arie Verheij, kindervriend en jarenlange trainer van de Jeugd, die vorig jaar plots uit het leven is genomen. De prijsuitreikingen zijn gegeven naast de boom die ter nagedachtenis aan Arie geplant is. Op deze manier was Arie er toch een beetje bij.

 

Met veel vrijwilligers is de laatste weken druk gewerkt om deze dag goed te laten verlopen en dat is zeker gelukt! 

Veel ouders hebben cake, taart en muffins gebakken en ook de Loterij-hoek was goed gevuld met mooie en gesponsorde prijzen. Er is een mooie opbrengst van de loterij en taartverkoop bij elkaar gebracht en hiervan kunnen wij voor de jeugd binnenkort weer een leuke activiteit organiseren.

 

In totaal stonden 186 renners aan de start. De renners ontvingen bij het inleveren van het startnummer een bidon van Evides, een poster van Roompot en een lekkere gezonde appel van Landwinkel Klok. 4 jeugdrenners van PRC Delta zijn in de prijzen gevallen, Christophe, Jaymz, Tijs en Boris, gefeliciteerd!!

 

Uitslagen:

Categorie 2

5.  Christophe van der Meer

13. Jilles Romers

15. Lucas Schaar

Categorie 3

10. Jaymz Lunenborg

11. Sil Bergsma

13. Senna Wuisman

15. Mark Mandemaker

17. Karsten Quak

23. Killian Jilderda

27. Kevin van Eck

Categorie 4.

8. Tijs van der Pols

15. Gijs Ariens

16. Jayden Post

17. Declan van der Hoek

21. Lara Boshoven

24. Niek de Wit

29. Yngmar Logmans

33. Matthias van Zwol

Categorie 5

16. Mees Rehorst

17. Daniel Vastenhout

Categorie 6

23. Bjorn Heijdra

31. Max Bergsma

35. Bjorn Logmans

38. Silvano van der Velde

Categorie 7

3.   Boris Romers

13. Bart Bronder

22. Tim Nasveld

25. Thom Arkenbout

26. Douwe Drost

 

De jeugdcommissie bedankt alle mensen, vrijwilligers en sponsors, die meegeholpen hebben om deze jeugdronde tot een succes te maken!!

 

Sponsors 9 april 2016 

Verloting mede mogelijk gemaakt door: 

Kaasproeverij “ De Winter” in Zuidland, Pannekoekenbakker in Zuidland, Kapsalon Hair-Do in Zuidland, Deko Bikesport in Zuidland, Bike2Build in Vlaardingen, Van Leeuwen 2 Wieler in Rozenburg, Schoonheidssalon Wendy van ’t Verlaat, Ducky Dons, Dura Vermeer, Wieleroutfits.nl, Metec , Ziggurat,  Bottegucia, Farm Frites,  Landwinkel Klok, Struyk Verwo infra.