Leden Shop
Deel deze pagina via:

Algemene info

 

Adres PRC Delta (clubgebouw):

Wielrenpad 2

3202 LR Spijkenisse

  

Uitgifte rugnummers:

In het clubgebouw vanaf 10.00 uur Note: Bijschrijven op de wedstrijddag is niet mogelijk. De inschrijving sluit op 11 november a.s.

  

Kleedgelegenheid:

In het clubgebouw

 

Let op: de kleedkamers (jongens en meisjes) zijn alleen toegankelijk via de achterzijde van het clubgebouw. Volg de bordjes.

  

Parcours verkennen:

Het parcours zal op 19 november vanaf 10.00 uur toegankelijk zijn voor verkenning tot circa 15 minuten voor de start van categorie 1.

Na afloop van de wedstrijd van categorie 4 (ca. 12.40) zal het parcours wederom toegankelijk zijn voor verkenning tot ca. 15 minuten voor de start van categorie 5.

 

Materiaalcontrole:

De materiaalcontrole vindt plaats op de dijk bij de tent even voorbij de afspuitplek voor de fietsen. Na de materiaalcontrole is er op de dijk voldoende gelegenheid om warm te fietsen.

 

Huldiging:

De huldiging zal direct na afloop van elke categorie plaatsvinden bij het podium op het Arie Verheijplein nabij de kantine.

 

Afspuiten fietsen:

Nabij de materiaal controle is er een afspuitplek voor de fietsen. Renners van categorieën die als eerstvolgende  zullen starten krijgen voorrang. De organisatie zal hier op toezien.

 

Oversteekplaatsen:

Op het parcours zijn twee oversteekplaatsen voor het publiek. De eerste oversteekplaats bevindt zich kort na de ingang van ons complex. De tweede oversteekplaats bevindt zich nabij de afspuitplek, kort voor  de tent van de materiaalcontrole. U wordt verzocht de aanwijzingen van de medewerkers op te volgen en alleen over te steken op hun aanwijzingen.